Wat biedt de duofiets?

De duofiets biedt mensen met hun eigen fysieke of visuele omstandigheden alle denkbare mogelijkheden. Maar ook kan de duofiets gebruikt worden voor gezondheid herstel. Tevens gaan mensen, die niet meer zelfstandig kunnen deelnemen aan het verkeer, de vrijheid herontdekken.

Zo biedt het voor iedereen kansen aangenaam actief zijn en genietend in de buitenlucht.

Een duofiets is een driewieler voor twee personen die naast elkaar zittend fietsen. Besturen van de duofiets bepaalt één persoon met de meesturende passagier, die kan kiezen voor wel of niet meetrappen. De bestuurder heeft tevens de controle over de remmen. Doordat de zitposities van de passagier en bestuurder naast elkaar zijn, kunnen ze gemakkelijk met elkaar communiceren. Bovendien hebben ze beiden goed zicht op de weg.

De duofiets heeft een simpele instap. Zo kunnen zowel de passagier als de bestuurder eenvoudig plaatsnemen. Met de draaibare stoel wordt het plaatsnemen voor de passagier op de duofiets zelfs nog gemakkelijker.

Onze samenstelling Van Raam Fun2Go duofiets heeft unieke en veilige rijeigenschappen, voorzien van alle mogelijke opties en accessoires. Zo voldoet deze duofiets altijd aan de gewenste benodigdheden voor de passagier ongeacht de fysieke of visuele omstandigheden. Geheel naar eigen voorkeur kan men gebruik maken van een armleuning, gordel, pedaal met wreefriem, stokhouder of voetenbakje.

De duofiets biedt een scala aan fantastische mogelijkheden zowel voor de passagier als de bestuurder: ontspanning, vermaak, actief bewegen, gezondheid herstel, buiten zijn, sociale contacten én de kunst om te genieten van ons mooie Land van Maas en Waal.

-- --