Reserveren

Ondertekening formulier duofiets uitleen en inname

* Voorwaarden gesteld door organisaties aan ons OogCafé Druten bij het uitlenen van de duofiets, dienen wij het volgende onder de aandacht te brengen.
* Bij de uitgave van de duofiets ondertekent de bestuurder een formulier met o.a. daarop dat hij/zij akkoord gaat met de leenvoorwaarden.
* Tevens wordt er ook getekend door de duofiets uitlener met betrekking op de staat van de duofiets bij uitleen en inname over bijzonderheden.

NB Indien op een verantwoorde manier de duofiets wordt gebruikt, zijn het formaliteiten waaraan vanzelfsprekend voldaan.

Duofiets gebruik en bediening uitleg met proefrit

Als u voor de eerste keer onze duofiets reserveert, is het van belang, dat u enige uitleg krijgt over het gebruik van de fiets. Voor elk dorp is daarvoor een coördinator of een dorpsgenoot met ervaring. U wordt wegwijs gemaakt over het bedienen en besturen van de duofiets met elektrische trapondersteuning. U gaat samen aansluitend een proefrit maken. U kunt in overleg daarvoor een afspraak maken. Heeft het uw voorkeur om na het online reserveren bij de eerste keer de duofiets ophalen uitleg en een proefrit voor vertrek te krijgen. Houdt er rekening mee, het vergt zo’n 15 minuten.

-----