Update duofiets

Zaterdag 10 september 2022

Beste belangstellenden duofiets lenen,
Burgerinitiatief OogCafé Druten lid werkgroep Omzien gratis duofiets lenen heeft een mooi vervolg. Lees maar eens verder hoe blij wij zijn.
Gesprekken hebben met de Gemeente Druten en MeerVoormekaar welzijnsorganisatie plaats gevonden. Met een mooi resultaat want de duofiets is nu beschikbaar.
De stuurgroep project duofiets lenen Oogcafé Druten bedankt met name Gérard de Wildt wethouder Welzijn en Zorg Gemeente Druten en Annette Nijhuis directeur MeerVoormekaar voor hun wezenlijke aandeel in de genomen hobbels.
Bestuursleden Ruben Schiks en Will van Sommeren stichting Puiflijk Dorpshuis De Lier hebben zich ingezet voor de stalling van de duofiets. Chapeau mannen!

Start duofiets lenen ?  Dat bepaalt U !

Geeft het u voldoening om het welzijn van dorpsgenoten met een beperking of handicap te behartigen? Om de duofiets gratis te kunnen uitlenen, zitten we nu heel dringend verlegen om enkele enthousiaste dorpsgenoten, die dat willen doen of fietsmaatje willen worden om er op uit te gaan.

Laat het even weten met een berichtje naar Harry van Deelen door mail naar duofiets@oogcafedruten.nl of bel hem mobiel 06-10250015. Hij zal dan aangenaam verrast zijn met uw bijdrage welzijn behartigen dorpsgenoten.

-- --

Klik op button voor de PDF flyer