Update duofiets

Workshop Fietscoach succesvol afgesloten

Klik op afbeelding voor meer informatie

Duofietscoaches training door de Fietsersbond afgerond

Gratis Fietscoach workshop op Dinsdag 26 september 2023.

Fietscoach en Fietsmaatje OogCafé Druten duofiets lenen organiseren in samenwerking met MeerVoormekaar een GRATIS Fietscoach workshop. Deze wordt verzorgd door Fietsersbond NL, voor vrijwilligers uit de dorpen van de gemeente Druten.

Programma:
- Inloop 9.30 uur
- Aanvang 10.00 uur
- Lunch 12.15 uur
- Vervolg 13.15 uur
- Afsluiting 16.00 uur.

Locatie: Bogerd Druten

Aanmelden: met mail naar duofiets@oogcafedruten.nl

Zaterdag 10 september 2022

Beste belangstellenden duofiets lenen,
Burgerinitiatief OogCafé Druten lid werkgroep Omzien gratis duofiets lenen heeft een mooi vervolg. Lees maar eens verder hoe blij wij zijn.
Gesprekken hebben met de Gemeente Druten en MeerVoormekaar welzijnsorganisatie plaats gevonden. Met een mooi resultaat want de duofiets is nu beschikbaar.
De stuurgroep project duofiets lenen Oogcafé Druten bedankt met name Gérard de Wildt wethouder Welzijn en Zorg Gemeente Druten en Annette Nijhuis directeur MeerVoormekaar voor hun wezenlijke aandeel in de genomen hobbels.
Bestuursleden Ruben Schiks en Will van Sommeren stichting Puiflijk Dorpshuis De Lier hebben zich ingezet voor de stalling van de duofiets. Chapeau mannen!

Start duofiets lenen ?  Dat bepaalt U !

Geeft het u voldoening om het welzijn van dorpsgenoten met een beperking of handicap te behartigen? Om de duofiets gratis te kunnen uitlenen, zitten we nu heel dringend verlegen om enkele enthousiaste dorpsgenoten, die dat willen doen of fietsmaatje willen worden om er op uit te gaan.

Laat het even weten met een berichtje naar Harry van Deelen door mail naar duofiets@oogcafedruten.nl of bel hem mobiel 06-10250015. Hij zal dan aangenaam verrast zijn met uw bijdrage welzijn behartigen dorpsgenoten.

-- --

Klik op button voor de PDF flyer